Verkoop uw wagen in de regio Wilrijk

Toe aan nieuwe wagen en wilt u graag uw huidige auto verkopen aan een betrouwbaar bedrijf? Dan kunt u terecht bij Auto House. Door onze jarenlange ervaring in het kopen en verkopen van auto’s, kunnen wij de staat van uw auto perfect beoordelen en kunnen wij u een perfect bod geven. Op deze pagina leest u meer over het verkopen van uw auto en hoe dit bij Auto House in zijn werk gaat.

Uw auto verkopen aan Auto House

Bij Auto House kopen we voornamelijk onze auto’s in bij concessiehouders, maar ook particulieren kunnen bij ons hun auto verkopen. Wij maken het voor iedereen mogelijk om hun auto zorgeloos aan ons te verkopen. Wij kopen namelijk alle soorten auto’s, van ieder merk. Daarbij kunt u bij Auto House uw auto heel eenvoudig zelf taxeren via het taxatieformulier. Hier kunt u het merk van uw auto, de kilometerafstand en eventuele aanvullende informatie invoeren. Op basis hiervan maken wij een oordeel en ontvangt u van ons een persoonlijk en aantrekkelijk bod voor uw auto. Gaat u hier mee akkoord, dan kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken, om samen de autotaxatie door te nemen.

U hoeft voor de verkoop van uw auto de deur niet uit: wij komen gewoon bij u langs om uw auto te bekijken. Als u liever bij ons langskomt, is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zullen dan uw auto onderzoeken op eventuele mankementen of andere problemen. Om deze procedure zo eerlijk mogelijk te kunnen laten verlopen, vragen wij u ervoor te zorgen dat u in het bezit bent van een onderhoudsboekje en CAR-PASS van de auto. Wij zullen u niet alleen de eerlijkste, maar ook de beste prijs van Wilrijk en omstreken bieden voor uw auto.

Vind hier uw nieuwe auto

Taxeer uw auto

Ja
Nee
Ja
Nee