Recensies

Op deze pagina vindt u enkele recensies van kopers die u voorgingen. 

Ook zij kochten bij ons een tweedehandsauto en delen hier hun ervaringen over de service van Auto House.

De Meerleire

Ik kan AutoHouse alleen maar aanraden, Correcte afspraken en die worden nagekomen, altijd bereikbaar enz. ... Ook de dienst na verkoop is TOP... Probleem gehad met Lpg systeem, achteraf gezien toch redelijke dure herstelling... Wat voor vele autohandelaars een gezever en blablablabla verhaal zou worden en hun garantie niet te willen nakomen was dit voor AutoHouse geen enkel probleem, garantie zoals het hoort, en nog even vriendelijk zoals op de dag van mijn aankoop... Proficiat!! Dank AutoHouse, dank Ali !! Een zeer tevreden klant, Mvg Kristof

Eersels

Ook ik ben zeer tevreden over de manier van handelen bij Autohouse!
Mijnheer Ali is een zeer vriendelijke rustige man die je de tijd geeft om te kijken en na te denken. Alles wordt zeer correct afgehandeld en extra papierwerk is geen probleem !!
TOP!!

Verfaillie Anja

Ik kan Autohouse eveneens ten zeerste aanraden. Wij hebben onlangs een Mini Clubman gekocht bij Autohouse. 2 maanden later hadden wij een probleem met de theromostaat van de koeling. Daar wij in de streek van Brugge wonen, heb ik contact opgenomen met Autohouse en mocht ik op de kosten van Autohouse de herstelling laten uitvoeren bij een erkende dealer van Mini in Brugge.
Autohouse heeft het bedrag van de herstellingen eerst op mijn rekening gestort en dan heb ik afspraak gemaakt voor de herstellingen.
Dit is pas SERVICE.
BEDANKT AUTOHOUSE